location phone email

Ecosun G 300 Beli ® FENIX

Ecosun G 300 Beli ® FENIX

27.700,00 RSD

Opis

Stakleni zračeći paneli nastali iz GR panela. Tanki profil - samo 20mm (panel sa ramom). Panel ima toplotnu izolaciju, sa ramom od eloksiranog aluminijuma i višenamenskih držača koji omogućavaju montiranje kako na zid (vertikalno) tako i na plafon (horizontalno). To ga čini višenamenskim proizvodom koji kombinuje prednosti ECOSUN zračećih panela i dizajn GR staklenih panela. Klase zaštite 11, dužina napojnog kabla 2m sa utikačem. Opcionalno je instaliranje na zapaljivoj podlozi klase C ili D.

Staklene ploče su uglavnom namijenjene grejanju unutrašnjosti u kojima ne funkcionišu samo kao izvor grejanja, već i kao važan dizajnerski element. Takođe su idealan oblik grejanja za niskoenergetske kuće (LEH), gde minimiziraju ionako niske troškove grejanja. Ploče su opremljene kućištem sa toplotnom izolacijom koja sprečava curenje topline u strukturu iza grejne ploče. Osim graničnog termostata, opremljeni su i svestranim učvršćenjima koja omogućavaju horizontalnu i vertikalnu ugradnju. Ploča tako postaje vrlo svestran proizvod koji nudi mogućnost upotrebe u različitim prostorijama u skladu sa zahtevima kupca. Boje stakla: bela, crna, ogledalo , a takodje možete izabrati neku od ponuđenih slika iz naše galerije ili postaviti svoju ličnu fotografiju.

Kvalitetni keramički otisak se nanosi direktno na unutrašnju površinu staklene prednje ploče pa tako štiti sliku od mehaničkih oštećenja. Osim raznih motiva, moguće je izabrati i boju okvira - obloženi aluminijum u srebrnoj ili crnoj boji (uvek mat). Izgled panela se može u najvećoj meri prilagoditi vašim potrebama. Staklene ploče Ecosun G sa štampom namenjene su fiksnoj ugradnji na zid.


Elektroprom internet prodavnica

Mesto sigurne kupovine